Wimperserum voor Lange Wimpers
21 september 2021 
2 min. leestijd

Wimperserum voor Lange Wimpers

Lange wimpers krijg je door het gebruik van een wimperserum. Een wimperserum kan ook wimpergroei serum genoemd worden omdat het de wimpers daadwerkelijk langer laat groeien. Een wimperserum is een effectief middel om korte wimpers langer te maken. Hoe dat precies werkt en/of het voor iedereen werkt dat lees je hier.

Hoe werkt een wimperserum?

Een wimperserum werkt al vrij snel heel effectief. Meestal zie je binnen 30 dagen al dat je wimpers behoorlijk gegroeid zijn. Naast dat de wimpers langer worden, kun je ook verwachten dat de haarwortels dikker en voller worden. Indien je wimpers van nature bruin of zwart zijn, dan hoef je in de meeste gevallen geen mascara meer te dragen. En heb je aan een wimperkruller genoeg.

Een Wimperserum speelt in op de groeifase van de Wimpers

  1. Na 10 dagen: merk je dat je wimpers langer, dikker en voller worden. Het kan ook voorkomen dat je wimpers donkerder worden. Dat komt vooral vaak voor bij mensen met blonde wimpers.
  2. Na 15-20 dagen: merk je dat je meer wimperhaar begint te krijgen. Dat komt omdat dit wimperserum haarzakjes wakker maakt die al enige tijd aan het slapen waren. Je merkt dat je wimpers voller ogen.
  3. Na 25 tot 30 dagen: merk je dat je wimpers tot 50% langer geroeid zijn. Ook merk je dat je meer wimpers hebt en dat je wimpers voller ogen. Ook merk je dat je wimpers glanzen en dat ze een stuk sterker zijn geworden. Ze breken minder snel af en ogen prachtig.

Wimperserum voor en na


Krijg je echt lange wimpers van een wimperserum?

Het antwoord hierop is dus een volle JA. Je krijg echt lange wimpers van een wimperserum. Het is een uniek product dat super populair is, maar waar men niet zo heel snel over op wil scheppen. De meesten houden het liever nog even voor zichzelf zodat niet iedereen dit ook ineens gaat doen. En daar is absoluut niks mis mee, ik zit zelf precies zo in elkaar. Maar uiteindelijk wil je jouw geheim maar al te graag verklappen en ook anderen er blij mee maken.

Hoe snel werkt een Wimperserum en wat zijn de resultaten?

Melite Wimperserum werkt snel. Je ziet namelijk na 30 dagen al het uiteindelijke resultaat. Zie hieronder wimperserum voor en na foto’s om een goede indicatie te krijgen van wat je kunt bereiken. Wij merken vooral dat de klanten met dunne en niet opvallende wimpers het snelste resultaat behalen. Zij zien vaak al verschil na 14 dagen. Dat is ontzettend snel maar zeker niet gek. Want in deze fase merk je langzaam maar zeker meer wimpers krijgt. Je merkt dan vooral dat je wimpers voller lijken.

Werkt een Wimperserum voor iedereen?

Ja, een wimperserum werkt voor iedereen omdat wimpergroei bij iedereen op dezelfde wijze verloopt. Wel kan het resultaat anders uitpakken. Heb je dunne, blonde of rode wimpers? Dan merk je vaak het snelst resultaat. Heb je van nature bruine of zwarte wimpers? Dan merk je ongeveer rond de 20 dagen een zichtbaar verschil. Een Wimperserum werkt dus voor iedereen.

Kun je een Wimperserum ook voor wenkbrauwen gebruiken?

Ja, absoluut. Melite Wimperserum is ook te gebruiken voor de wenkbrauwen. Je brengt het serum twee keer per dag aan, ook op de huid waar nu geen haar meer groeit. Je merkt dat er op de kale plekken (ontstaan door teveel epileren), weer nieuwe haartjes tevoorschijn komen. De cyclus verloopt ongeveer hetzelfde als bij de wimpers. Ook hier merk je na 30 dagen dat je wenkbrauwen voller zijn en dat de kale plekjes afnemen.

Kortingscode (beperkt geldig)

Benieuwd geworden en wil je dit ook proberen? Maak dan gebruik van de code: happylash en ontvang 8 euro korting op je bestelling. De kortingscode is beperkt geldig en verloopt over 30 dagen. Wees er dus snel bij.

Over de schrijver
Reactie plaatsen