Lange Wimpers in 5 Stappen | Lange Wimpers Methode
15 september 2021 
1 min. leestijd

Lange Wimpers in 5 Stappen | Lange Wimpers Methode

Wie wil nou niet wakker worden met oogverblindende wimpers. Wimpers die zorgen voor een verleidelijke oogopslag en je ogen groter doen lijken. Nog leuker is wanneer je hier helemaal niks voor hoeft te doen. Nu zie ik een denkrimpel bij je ontstaan. Lees nog even verder want ik leg je graag uit hoe je dit ook voor elkaar kunt krijgen.

Zo krijg je Lange wimpers

Je hebt vast wel eens van een Wimperserum gehoord. Het klinkt als het zoveelste product en het wekt vaak niet meteen interesse. Maar wist je dat een Wimperserum in staat is om je Wimpers daadwerkelijk langer te maken? Een Wimperserum is namelijk een wimpergroeiserum. Het maakt wimpers daarnaast ook nog eens donkerder en voller. Wanneer je blonde wimpers hebt, hoef je met een wimperserum dus geen mascara meer te dragen. Het werkt ook voor je wenkbrauwen. Zelfs wanneer je iets teveel geplukt hebt en je haartjes weg blijven. Zorgt dit Wimperserum ervoor dat je haartjes alsnog weer terugkomen. Het is een geweldig middel om beter voor de dag te komen zonder dat het heel erg veel kost en je veel moeite hoeft te doen. Want hoe lekker is het om in de ochtend enkel je gezicht te wassen, crèmepje op te doen en dat je daarna klaar bent. Heerlijk toch!

Hoe werkt het precies?

Lange wimpers krijg je natuurlijk niet zomaar. Een goede formule en veel testen is belangrijk. Gelukkig voor jou hebben wij dit al gedaan. Want met ons wimperserum is dit voor jou nu ook mogelijk. Wat je kunt verwachten is dat je wimpers 50% langer worden. Dat is echt uniek want dit kun je met een mascara niet eens bereiken. Hieronder een aantal voor en na foto's om je een idee te geven.

Voor en Na foto's

Zoals je hieronder kunt zien is het prachtig en natuurlijk. Heel anders dan met mascara, je kunt altijd nog mascara gebruiken om er nog meer nadruk op te leggen. Maar om zo op te staan uit bed met deze prachtige wimpers, dat kunnen niet veel vrouwen zeggen. Toch gun ik alle vrouwen dit zeker.

Om jou hier kennis mee te maken hebben wij tot en met november een flinke kortingscampagne opgezet. Met de code: LangeWimpers ontvang je maar liefst 10 euro korting op je eerste bestelling.

Meest gestelde Wimperserum vragen

Hoe werkt een wimperserum

Wimperserum zorgt ervoor dat wimpers langer worden en minder snel uitvallen. Ook zorgt het ervoor dat wimpers sterker en voller worden. Een wimperserum stimuleert de wimpergroei.

Hoe snel werkt Wimperserum?

Een Wimperserum werkt vrij snel. Over het algemeen zie je een goed resultaat na 4-8 weken gebruik. Het duurt ongeveer zes weken voordat een wimper helemaal volgroeid is.

Wat is een Wimperserum?

Een wimperserum is een wimpergroei serum en zorgt ervoor dat wimpers langer, dikker en voller worden. Ook zorgt het ervoor dat wimpers minder snel uitvallen.

Hoe gebruik je Wimperserum?

Een Wimperserum gebruik je het beste 2x per dag. Met één kwastje behandel je beide wimperranden. Op deze manier kun je lang doen met één flacon.

Wat gebeurt er als je stopt met Wimperserum?

Als je stopt met het gebruik van een wimperserum dan gebeurt er in eerste instantie niets. Je wimpers zullen minimaal 6 weken mooi blijven. Omdat ons wimperserum vol zit met vitamines zal het resultaat daarna ook nog voortduren.

Wat zit er in een wimperserum?

Wij maken gebruik van natuurlijke ingrediënten dat de wortels van de wimpers stimuleert en daarmee de groeifase van een wimper kan verlengen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen